Son Dakika
--:--:--
Yaşam

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'ün altyapısına sil baştan

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İnegöl’ün hem içme suyu kalitesini artıracak hem de kayıp kaçak oranını azaltacak altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Bozbey, “İnegöl’de içme suyu sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Halkımızı anlıyoruz ama sağlıklı su tüketebilmelerini de istiyoruz” dedi.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Bursa Büyükşehir'den İnegöl'ün altyapısına sil baştan

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İnegöl'ün hem içme suyu kalitesini artıracak hem de kayıp kaçak oranını azaltacak altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Bozbey, "İnegöl'de içme suyu sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Halkımızı anlıyoruz ama sağlıklı su tüketebilmelerini de istiyoruz" dedi.

BURSA (İGFA) – Bursa'nın 17 ilçesini güçlü bir altyapıya kavuşturacak olan yatırımlarına ara vermeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ Genel Müdürlüğü ile İnegöl ilçesinde bir yandan ekonomik ömrünü doldurmuş şebeke hatlarını yeniliyor diğer yandan da vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için yoğun mesai harcıyor.

Altyapı çalışmalarına devam eden BUSKİ ekipleri, üst kaplamaları da sağlıklı bir şekilde yaparak vatandaşların rahat ulaşım sağlamaları için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey İnegöl'de devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, son durum hakkında BUSKİ ekiplerinden bilgi aldı.

CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin ile birlikte esnafı ziyaret ederek sohbet eden ve İnegöl'de iki tane önemli çalışma yürüttüklerini anlatan Başkan Bozbey, "İnegöl'ün altyapısı çok eski ve asbestli borulardan oluşuyor. Yüzde 55'in üzerinde kayıp kaçak oranı var. Bu sistemi değiştirmemiz gerekiyordu. Bizler göreve gelir gelmez halkımızın sağlığını düşünerek İnegöl'ü besleyecek isale hattının yapılması ve içme suyu şebekesinin iyileştirilmesi noktasında çalışmaya başladık. Aslında her ikisinin de önceki yıllarda yapılması ve tamamlanması gerekiyordu. Bizler tüm İnegöl'de içme suyunun sağlıklı bir şekilde tüketilebilmesi için çaba harcıyoruz" dedi.

Çalışmaların bölge bölge sürdürüldüğünü dile getiren Başkan Bozbey, her bölgenin kayıp kaçak noktasında test edilmesi gerektiğini dile getirdi. Bu yüzden asfalt çalışmalarının biraz arkadan geldiğini söyleyen Başkan Bozbey, "Zaman uzadıkça da İnegöllülerin sıkıntı çekmesine sebebiyet veriyor. Halkımızı anlıyoruz ama sağlıklı su tüketebilmelerini istiyoruz. Bunun için çalışmalarımıza hız verdik. Bir an önce İnegöl'de içme suyu sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. İnegöllüler hiç merak etmesin, asfalt veya parke taşı çalışmaları hızla devam edecek. İnegöl ile ilgili farklı projelerimizi de yaşama geçireceğiz. Çalışmalar bitince hep beraber gülümseyeceğiz" dedi.

IGF

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
Büyük Beden Hırka Kombinleri ve Mevsimlik Stil Önerileri
Büyük Beden Hırka Kombinleri ve Mevsimlik Stil Önerileri
Betonda Plastik Rötre Çatlakları Nasıl Engellenir?
Betonda Plastik Rötre Çatlakları Nasıl Engellenir?
Kitaplık ve Çalışma Masası Uyumu Nasıl Sağlanır?
Kitaplık ve Çalışma Masası Uyumu Nasıl Sağlanır?
Oktay Şemi’den Sosyal Medya Sorunlarına Profesyonel Müdahale ve Hızlı Çözüm Desteği
Oktay Şemi’den Sosyal Medya Sorunlarına Profesyonel Müdahale ve Hızlı Çözüm Desteği
DHBT Konuları ve Etkili Çalışma Yöntemleri
DHBT Konuları ve Etkili Çalışma Yöntemleri
Pimapen ile Pencere Yenileme Süreci Nasıl İlerler?
Pimapen ile Pencere Yenileme Süreci Nasıl İlerler?
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır.