Son Dakika
--:--:--

Şehit polis memurunun ismi, Manisa'daki ilkokulda yaşatılacak

Manisa’nın Yunusemre İlçesi’nde yer alan Laleli İlkokulu, okul bahçesinde düzenlenen törenle Şehit Polis Memuru Turan Sütcü’nün ismini aldı. Duygu dolu anların yaşandığı törende protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve yurttaşlar bir araya geldi.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Şehit polis memurunun ismi, Manisa'daki ilkokulda yaşatılacak

Manisa'nın Yunusemre İlçesi'nde yer alan Laleli İlkokulu, okul bahçesinde düzenlenen törenle Şehit Polis Memuru Turan Sütcü'nün ismini aldı. Duygu dolu anların yaşandığı törende protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve yurttaşlar bir araya geldi.

MANİSA (İGFA) – Laleli İlkokulu'na okul bahçesinde düzenlenen törenle Şehit Polis Memuru Turan Sütcü'nün adı verildi. Törene, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Cengiz Güven, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mustafa Kılıç, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve Başkan Yardımcıları; Emine Özge Arslan ile Mehmet Mesut Doğan, Yunusemre İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Madenüs, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Örde, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, protokol üyeleri, birim müdürleri, gaziler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve yurttaşlar katıldı.

Tören, Okul Müdürü Zekai Şahin'in açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Şehit Polis Memuru Turan Sütcü'nün özgeçmişi okundu. Şehidin eşi İlknur Sütcü, yaptığı konuşmayla eşinin hatıralarını yad etti ve katılımcılara duygusal anlar yaşattı. Törende İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli de bir konuşma yaptı. 

Öğrencilerden Anlamlı Gösteriler

Laleli Şehit Turan Sütcü İlkokulu öğrencileri, hazırladıkları gösterilerle Şehit Turan Sütcü ve tüm şehitlerimizi andı. 

Şehit Polis Memuru Turan Sütcü'nün eşi İlknur Sütcü tarafından Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan talep doğrultusunda, okulda çevre düzenlemesi gerçekleştirildi. Bahçe temizliği yapıldı. Yıkık duvarlar onarıldı, kırık ve eksik koruma demirleri tamamlandı. Ayrıca bordür taşları boyandı ve bahçe duvarlarının boyası yenilendi. Okul bahçesindeki yer çizgileri yeniden çizildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeler öğrencilerin daha temiz ve güvenli bir ortamda eğitim almasına katkıda bulundu. Ayrıca, Manisa Büyükşehir Belediyesi, tören sonunda mobil ikram araçlarıyla yurttaşlara nohutlu pilav, ayran, çay, kahve ve su ikramında bulundu.

IGF

Yorum Yap

Benzer Haberler
Braun Silk Expert Pro 5 IPL Cihazı Ev Konforunda Kalıcı Pürüzsüzlük Sunuyor
Braun Silk Expert Pro 5 IPL Cihazı Ev Konforunda Kalıcı Pürüzsüzlük Sunuyor
Amasya Yeşilöz Kavşağında Trafik Kazası Dede ve Torunu Can Verdi
Amasya Yeşilöz Kavşağında Trafik Kazası Dede ve Torunu Can Verdi
Balkonda Mangal Faciası Tüp Patlamasıyla Yangına Yol Açtı
Balkonda Mangal Faciası Tüp Patlamasıyla Yangına Yol Açtı
Gönen’de Trafik Kazası 3 Yaralı İtfaiye Kurtardı
Gönen’de Trafik Kazası 3 Yaralı İtfaiye Kurtardı
Adana Sarıçam’da Trafik Kazası: Karı Koca Hayatını Kaybetti, Çocukları Yaralandı
Adana Sarıçam’da Trafik Kazası: Karı Koca Hayatını Kaybetti, Çocukları Yaralandı
Beypazarı’nda Çıkan Ev Yangını Kısa Süreli Paniğe Yol Açtı
Beypazarı’nda Çıkan Ev Yangını Kısa Süreli Paniğe Yol Açtı
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması