Son Dakika
--:--:--

Başkan Aydın: "Can dostlarımızı 365 gün düşünmemiz lazım"

Osmangazi Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü için kutlama etkinliği düzenledi. Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ndeki can dostların, birbirinden renkli kıyafetler giyerek minik misafirleri ile bir araya geldiği etkinlik, adeta bayram havasında geçti.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Başkan Aydın: "Can dostlarımızı 365 gün düşünmemiz lazım"

Osmangazi Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü için kutlama etkinliği düzenledi. Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'ndeki can dostların, birbirinden renkli kıyafetler giyerek minik misafirleri ile bir araya geldiği etkinlik, adeta bayram havasında geçti.

BURSA (İGFA) – Doğaya, çevreye ve hayvanlara büyük değer veren Osmangazi Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nü Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'nde düzenlenen etkinlikler ile kutladı. Barınakta yer alan kedi, köpek ve keçiler, kendileri için özel olarak dikilmiş olan birbirinden renkli kıyafetleri giyerek, minik ziyaretçilerini ağırladı. Her biri bir birinden sevimli olan can dostlar, etkinliğe katılanlar tarafından uzun süre sevildi. Can dostları ile vakit geçirme imkanı bulan öğrenciler, barınakta kalan kedi ve köpeklerin kulübelerini boyadı. Birbirinden güzel kıyafetleri ile misafirlerini ağırlayan kedi, köpek ve keçiler sevgi dolu bir gün geçirmenin keyfini yaşadı. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın belediye başkan yardımcıları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

"GÜZEL BİR BURSA, TÜRKİYE VE DÜNYA OLSUN DİYE MÜCADELE EDECEĞİZ"

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, yaptığı konuşmada, "Sadakat ve sevgileriyle insanlar var olduğundan beri birlikte yaşadığımız bu can dostlarımızı sadece 4 Ekim'de değil, yılın her günü düşünmemiz ve onların da bir can taşıdığını unutmamız gerekiyor. Çocuklarımızı bu düşünceyle büyütmemiz gerekiyor. Belediyemizin tesisi olan Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en modern hayvan barınaklarından bir tanesi. Avrupa'dan ödüllü bir tesis. Burada, 60 personel ile can dostlara hizmet vermekteyiz. Tesisimiz 900 hayvan kapasitesine sahip. Kediler için özel villalar dahi var. Can dostlarımıza, Bursa ve Osmangazi'de güzel bir gelecek kuralım. Onları sahiplenelim. Her canlı gibi onlar da bir aileye sahip olduklarında mutlu oluyorlar. Çocuklarımızın hayvanları, doğayı ve yeşili sevip korumaları geleceğimiz için çok önemli.  Güzel bir Bursa, Türkiye ve dünya olsun diye mücadele edeceğiz" dedi.

Başkan Aydın, programın sonunda etkinliğe katılan öğrencilere 'Hayvan Dostu Sertifikası' verdi.

IGF

Yorum Yap

Benzer Haberler
Dünyanın Son Parşömen Ustası İsmail Araç 93 Yaşında Vefat Etti
Dünyanın Son Parşömen Ustası İsmail Araç 93 Yaşında Vefat Etti
Braun Silk Expert Pro 5 IPL Cihazı Ev Konforunda Kalıcı Pürüzsüzlük Sunuyor
Braun Silk Expert Pro 5 IPL Cihazı Ev Konforunda Kalıcı Pürüzsüzlük Sunuyor
Amasya Yeşilöz Kavşağında Trafik Kazası Dede ve Torunu Can Verdi
Amasya Yeşilöz Kavşağında Trafik Kazası Dede ve Torunu Can Verdi
Balkonda Mangal Faciası Tüp Patlamasıyla Yangına Yol Açtı
Balkonda Mangal Faciası Tüp Patlamasıyla Yangına Yol Açtı
Gönen’de Trafik Kazası 3 Yaralı İtfaiye Kurtardı
Gönen’de Trafik Kazası 3 Yaralı İtfaiye Kurtardı
Adana Sarıçam’da Trafik Kazası: Karı Koca Hayatını Kaybetti, Çocukları Yaralandı
Adana Sarıçam’da Trafik Kazası: Karı Koca Hayatını Kaybetti, Çocukları Yaralandı
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması