Son Dakika
--:--:--
Yaşam

Osmangazi'de pembe balonlar meme kanserine farkındalık için uçuruldu

Osmangazi Belediyesi ‘Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı’ etkinlikleri kapsamında, kadın personele yönelik ‘Meme Kanseri Bilinçlendirme Semineri’ düzenledi. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aytaç Sayın, meme kanseri ve erken teşhis konularında kadın personele hayati bilgiler verdi.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Osmangazi'de pembe balonlar meme kanserine farkındalık için uçuruldu

Osmangazi Belediyesi 'Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı' etkinlikleri kapsamında, kadın personele yönelik 'Meme Kanseri Bilinçlendirme Semineri' düzenledi. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aytaç Sayın, meme kanseri ve erken teşhis konularında kadın personele hayati bilgiler verdi.

BURSA (İGFA) – Her yıl 1-31 Ekim tarihleri arası  'Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı' olarak kutlanıyor. Osmangazi Belediyesi, meme kanserinde farkındalık oluşturmak, bilgilendirme yapmak ve erken teşhisin önemini vurgulamak adına kadın personele yönelik seminer düzenledi. Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde, Medical Park Bursa Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aytaç Sayın, meme kanseri ile ilgili pek çok bilgiyi katılımcılar ile paylaştı. Meme kanseri olmaktan değil geç kalmaktan korkmak lazım diyen Dr. Sayın, erken yakalanmış meme kanserlerinde kurtulma şansının çok büyük olduğuna vurgu yaptı. Seminerin ardından Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve kadın personeller meme kanserine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için gökyüzüne pembe balonlar bıraktı.

"FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTİYORUZ"

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, "Bu ay, meme kanseri bilinçlendirme ve farkındalık ayı. Belediyemiz bünyesindeki doktorlarımız ve seminer için gelen Op. Dr. Aytaç Sayın hocamız, meme kanseri konusunda kadın personelimize yönelik bilgilendirmede bulundu. Bu hastalık konusunda farkındalık oluşturmak istiyoruz. Dünyada önlenebilir kanser türlerinden bir tanesi. Tedavi için erken teşhis çok önem taşıyor. Hem hastalık konusunda hem de tedavi süreçleri noktasında kadın personelimizi bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak adına böyle bir etkinlik yaptık. Projede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

IGF

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
Büyük Beden Hırka Kombinleri ve Mevsimlik Stil Önerileri
Büyük Beden Hırka Kombinleri ve Mevsimlik Stil Önerileri
Betonda Plastik Rötre Çatlakları Nasıl Engellenir?
Betonda Plastik Rötre Çatlakları Nasıl Engellenir?
Kitaplık ve Çalışma Masası Uyumu Nasıl Sağlanır?
Kitaplık ve Çalışma Masası Uyumu Nasıl Sağlanır?
Oktay Şemi’den Sosyal Medya Sorunlarına Profesyonel Müdahale ve Hızlı Çözüm Desteği
Oktay Şemi’den Sosyal Medya Sorunlarına Profesyonel Müdahale ve Hızlı Çözüm Desteği
DHBT Konuları ve Etkili Çalışma Yöntemleri
DHBT Konuları ve Etkili Çalışma Yöntemleri
Pimapen ile Pencere Yenileme Süreci Nasıl İlerler?
Pimapen ile Pencere Yenileme Süreci Nasıl İlerler?
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır.