Son Dakika
--:--:--
Spor

Haldun Dormen'den Düzce ziyareti

Türk tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen, Düzce Valiliği’nin daveti ile Düzce’ye özel bir ziyaret gerçekleştirdi. 

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Haldun Dormen'den Düzce ziyareti

Türk tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen, Düzce Valiliği'nin daveti ile Düzce'ye özel bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Sefer DEMİR / haberozel.com.tr 

DÜZCE (İGFA) – Konuralp'te bulunan ve kazı çalışmaları süren Prusias Ad Hypium Antik Tiyatrosu'nu da ziyaret eden Dormen, "Burada olmak çok heyecanlandırdı beni. İnşallah bana da burada oynamak nasip olur" dedi. 

Düzce Üniversitesi'ni de ziyaret eden Dormen, burada ise Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları, Düzce Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Oyunculuğunun yanı sıra yazarlık, çevirmenlik ve yönetmenlik de yapan Türk tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen, sanata olan tutkusunu ve deneyimlerini paylaştı."Düzce'yi bana çok sevdirdiniz" diyen Dormen, Düzce'deki yatay mimariyi kast ederek, "İstanbul'a gider gitmez çok sempatik kısa boylu bir şehir istiyorsanız Düzce'ye gidin diyeceğim" ifadelerini kullandı. Devlet Tiyatroları Düzce Sahnesi'nin kurulmasından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Dormen, "Bu beni çok çok çok mutlu etti. Açılışına ben de katılmak isterim" ifadelerini kullandı. 

"BU TİYATROYA BÜTÜN TÜRKİYE'Yİ BEKLİYORUZ"

Tiyatronun duayen ismi Haldun Dormen, Düzce Belediyesi'nin işçi ve malzeme destekleriyle 5 yıldır kazıları devam eden Konuralp Prusias Ad Hypium Antik Tiyatrosu'nu da ziyaret etti. Antik tiyatronun geçmişi, yürütülen kazı çalışmaları ve çıkarılan eserlerle ilgili bilgiler alan Dormen, "Burada olmak çok heyecanlandırdı beni. Böyle bir yer keşfetmek müthiş bir şey. Tarih görmek istiyorsanız Düzce'ye gelin. Bu tiyatroya bütün Türkiye'yi bekliyoruz. Buranın tamamen tiyatroya döneceğini düşününce çok mutlu oldum. İnşallah bana da burada oynamak nasip olur" şeklinde konuştu.

IGF

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
Walter Zenga 1990 Dünya Kupası’nda 517 Dakika Gol Yemedi
Walter Zenga 1990 Dünya Kupası’nda 517 Dakika Gol Yemedi
Paris Saint-Germain Arsenal Maçı TRT 1’de Canlı Yayınlanacak
Paris Saint-Germain Arsenal Maçı TRT 1’de Canlı Yayınlanacak
Aston Villa Gabriel Sara İçin Harekete Geçti Galatasaray En Az 35 Milyon Euro İstiyor
Aston Villa Gabriel Sara İçin Harekete Geçti Galatasaray En Az 35 Milyon Euro İstiyor
Galatasaray Göztepe Arda Okan Kurtulan İçin Temasa Geçti Ahmed Kutucu Transferi Görüşülüyor
Galatasaray Göztepe Arda Okan Kurtulan İçin Temasa Geçti Ahmed Kutucu Transferi Görüşülüyor
27 28 Mayıs 2026 Futbol Maçları Crystal Palace Rayo Vallecano UEFA Konferans Ligi
27 28 Mayıs 2026 Futbol Maçları Crystal Palace Rayo Vallecano UEFA Konferans Ligi
Eczacıbaşı Dynavit Alman yıldız Camilla Weitzel’i transfer etti
Eczacıbaşı Dynavit Alman yıldız Camilla Weitzel’i transfer etti
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır.