Son Dakika
--:--:--
Yaşam

Muratpaşa'nın mavi bayraklı plajında su cimnastiği 

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin falez sahil bandında yer alan mavi bayraklı Erenkuş plajında haftada üç gün düzenlenen su cimnastiği kursu yoğun ilgiyle gerçekleşiyor.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Muratpaşa'nın mavi bayraklı plajında su cimnastiği 

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin falez sahil bandında yer alan mavi bayraklı Erenkuş plajında haftada üç gün düzenlenen su cimnastiği kursu yoğun ilgiyle gerçekleşiyor.

ANTALYA (İGFA) – Muratpaşa Belediyesi'nin sağlıklı yaşam projesi 'Sağlıklı Muratpaşa Hareketi'nin en büyük organizasyonlarından spor okullarında yaz dönemi, çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik 22 branş ve 26 tesiste devam ediyor. 1 Temmuz'da başlayan ücretsiz kurslar, 6 Eylül'e kadar sürecek. Kurslar içinde belediyenin mavi bayraklı Erenkuş falez halk plajında pazartesi, çarşamba ve cuma günleri düzenlenen su cimnastiği kursu yoğun ilgi görüyor. Kursa sadece kayıt yaptıranlar değil yerli ve yabancı turistler de katılıyor.

Muratpaşa Belediyesi spor eğitmeni Eylem Perçin "Kursumuz, 8.30 ile 9.30 saatleri arasında gerçekleşiyor. Pek çok spor dalından karma hareketlerin bulunduğu kursumuza rağbet genellikle fizik tedavi hastalarından geliyor. Muratpaşa'mızın güzel doğasında, falezlerin tertemiz sularında neşeyle derslerimizi tamamlıyoruz" dedi.

'İYİ Kİ GELMİŞİM'

Kursiyerlerden Nezahat Kendigül, "Buraya bir buçuk ay önce arkadaşımın tavsiyesiyle ve merakla geldim. Menüsküs hastasıyım ve doktorum ameliyat önermişti. Duyduğumda açıkçası bir faydası olur mu diye düşündüm. Ancak kısa zamanda şikayetlerim tamamen geçti. Şişliklerim indi ve dizim için kullandığım aparatlara ihtiyaç duymuyorum.  İyi ki gelmişim. Kendi bedenini tanımak isteyen herkese tavsiye ettiğim bir etkinlik" diye konuştu.

SU CİMNASTİĞİ SAYEYESİNDE YÜRÜDÜ

69 yaşındaki Saliha Bayraktar ise düşme sonucu yaşadığı omurga kırığının tedavisinde su cimnastiğinin çok faydasını gördüğünü söyledi. Bayraktar, "Geçen sene sırtüstü düştüm ve omurgam kırıldı. Muratpaşa Belediyesi'nin havuzunda su cimnastiğine başladım. İlk dönemler yürüyemiyordum. Hocaların yardımıyla havuza girebiliyordum. Şimdi denizde devam ediyorum.  Çok şükür yürüyebiliyorum ve hareket edebiliyorum.  Ben sağlığıma burada kavuştum" dedi.

IGF

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
Büyük Beden Hırka Kombinleri ve Mevsimlik Stil Önerileri
Büyük Beden Hırka Kombinleri ve Mevsimlik Stil Önerileri
Betonda Plastik Rötre Çatlakları Nasıl Engellenir?
Betonda Plastik Rötre Çatlakları Nasıl Engellenir?
Kitaplık ve Çalışma Masası Uyumu Nasıl Sağlanır?
Kitaplık ve Çalışma Masası Uyumu Nasıl Sağlanır?
Oktay Şemi’den Sosyal Medya Sorunlarına Profesyonel Müdahale ve Hızlı Çözüm Desteği
Oktay Şemi’den Sosyal Medya Sorunlarına Profesyonel Müdahale ve Hızlı Çözüm Desteği
DHBT Konuları ve Etkili Çalışma Yöntemleri
DHBT Konuları ve Etkili Çalışma Yöntemleri
Pimapen ile Pencere Yenileme Süreci Nasıl İlerler?
Pimapen ile Pencere Yenileme Süreci Nasıl İlerler?
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır.