Ordu Fatsa Aybastı yolunda iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye sevk edildi.
Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza, Fatsa-Aybastı yolu üzerinde bulunan Meşebükü Mahallesi’nde akşam saatlerinde gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, Emircan E. idaresindeki plakası belirlenemeyen bir otomobil, Fatsa istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Ahmet Ç. yönetimindeki başka bir otomobille çarpıştı.
Kazada sürücü Ahmet Ç. ile aynı araçta bulunan Ramazan Metehan Ç. ve Sultan U. yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.
İlk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili olarak jandarma inceleme başlattı.
Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.
Yorum Yap