Prime Outlet Festivali başladı! 6-18 Nisan tarihleri arasında spor, moda, mutfak ve gıda gibi birçok kategoride büyük indirimler sizleri bekliyor.
Alışveriş tutkunlarının merakla beklediği Prime Outlet Festivali, 6-18 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak indirimlerle başladı. Festival kapsamında moda, spor, gıda, kitap ve kozmetik gibi çeşitli kategorilerde geniş bir ürün yelpazesi avantajlı fiyatlarla sunuluyor.
Prime Outlet Festivali, spor ve outdoor meraklıları için önemli fırsatlar sunuyor. The North Face, Columbia ve Timberland gibi markaların ürünlerinde %50’ye varan indirimler bulunuyor. adidas, PUMA ve Under Armour gibi performans odaklı spor giyim markalarının koleksiyonları da festivalde yer alıyor. New Era şapkaları, Cressi ve Arena deniz sporları ekipmanları ile Coleman ve High Peak kamp ürünleri de indirimli fiyatlarla satışa sunuldu.
Güzellik ve kişisel bakım ürünlerinde de avantajlı fiyatlar dikkat çekiyor. L’Oreal Paris, Maybelline ve Missha gibi markaların yanı sıra Institut Esthederm Paris ve Murad gibi lüks cilt bakımı markalarında %20’ye varan indirimler uygulanıyor. Saç bakımında Pantene ve Powertec, güneş korumasında Siveno ve A’pieu, günlük hijyende ise Veet ve Rexona gibi ürünler bütçe dostu seçenekler sunuyor.
Kadın modasında %80’e varan indirimler sunuluyor. Calvin Klein, Tommy Hilfiger ve Levi’s gibi markaların yanı sıra Only ve Wrangler gibi markaların ürünleri de kampanyada yer alıyor. Ayakkabı kategorisinde Birkenstock, Camper, Crocs ve Hotiç gibi markaların yanı sıra spor markalarının ayakkabıları da indirimli. Erkek modasında ise Levi’s, Dockers ve Jack & Jones gibi markaların yanı sıra Tommy Hilfiger ve Calvin Klein tasarımları %80’e varan indirimlerle sunuluyor. Spor giyimde adidas, PUMA, Under Armour ve Champion, aksesuar olarak ise Carrera, Polaroid gözlükleri ve New Era ürünleri bulunuyor.
Mutfak gereçleri kategorisinde KitchenAid ve Bialetti gibi markaların ürünlerinde %30’a varan indirimler mevcut. Stanley, Zojirushi, Victorinox ve Joseph Joseph gibi markaların ürünleri de mutfak deneyimini iyileştirmeyi hedefliyor. Gıda ürünleri kategorisinde ise Nescafé, L’OR ve Kahve Dünyası gibi markaların kahvelerinde %30’a varan indirimler bulunuyor. Züber, Eti Lifalif, Balparmak, İçim, Komili, Duru ve Lipton gibi markaların ürünleri de festival kapsamında satışa sunuldu.
Kitap kategorisinde %50’ye varan indirimler okurlara sunuluyor. Tolkien, Marvel, popüler manga serileri ve dünya klasiklerinin yanı sıra kurgu, araştırma, sanat ve edebiyat türlerindeki eserler 18 Nisan’a kadar indirimli olacak.
Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.
Yorum Yap