Son Dakika
--:--:--

Muğla süslendi, ışıl ışıl oldu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin 2025 yılı için şehrin belirli yerlerine yerleştirdiği yılbaşı süslemeleri vatandaşların ilgi odağı oldu.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Muğla süslendi, ışıl ışıl oldu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin 2025 yılı için şehrin belirli yerlerine yerleştirdiği yılbaşı süslemeleri vatandaşların ilgi odağı oldu.

MUĞLA (İGFA) – Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2025 yılına özel olarak kendi imalatı ve tasarımıyla hazırladığı yılbaşı süslemeleriyle kentin birçok noktasını renklendirdi. Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğundaki alanlara yerleştirilen bu özel süslemeler, vatandaşlara hem yeni yıl heyecanını yaşatıyor hem de geceleri sokakları ışıl ışıl aydınlatıyor.

Aileleriyle birlikte süslemelerin bulunduğu alanları ziyaret eden vatandaşlar, renkli görüntüler eşliğinde yeni yıl coşkusunu paylaşıyor. Aileler ve çocuklar, süslemelerle fotoğraf çekilerek bu özel atmosferin tadını çıkarıyor ve unutulmaz anılar biriktiriyor.

Büyükşehir kendi imalatıyla kenti süslüyor

Büyükşehir, özel tasarladığı yılbaşı süslemeleriyle kente görsel bir şölen sunuyor. Çam ağacı, yıldızlar, kardan adam, kızak, balon, kule ve melek kanadı gibi birbirinden renkli objelerin yer aldığı süslemeler, vatandaşların ilgisini çekiyor.  Bu etkileyici tasarımların tüm aşamaları—tasarım, demir aksamlarının üretimi ve aydınlatma montajları—Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor. Bu sayede hem estetik bir görünüm sağlanıyor hem de ekonomik olarak tasarruf ediliyor.

Şimdiye kadar yılbaşı süslemelerinin kurulumları, Menteşe Cumhuriyet Meydanı, Menteşe Yalçın İnan Parkı, Menteşe Kurşunlu Camii Meydanı, Menteşe Şehitler Anıtı Kavşağı ve Menteşe Kötekli Yoğurtçu Parkı gibi yoğun olarak ziyaret edilen alanlarda tamamlandı.

Bunun yanı sıra, Milas Atapark Meydanı, Bodrum Limanı ve Fethiye Beşkaza Meydanı gibi bölgelerde de süslemelerin kurulumu hızla devam ediyor.

Yoğurtçu Parkı'ndaki Süslemeler Beğeni Topladı

Kötekli Yoğurtçu Parkı'nda bulunan yılbaşı süslemelerini çok beğendiğini söyleyen Filistinli öğrenci NataliayaVashayo,"Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde İşletme okuyorum. Süslemeleri çok beğendim. Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne süslemeler için teşekkür ederiz" dedi.

Öğrenci Türkar: "İlk Defa Burada Fotoğraf Çektireceğim"

Öğrenci DilanurTürkar, "Üçüncü sınıf öğrencisiyim. Daha önce buraya süsleme yapılmamıştı. Bu süslemeleri görmek gerçekten iyi hissettiriyor. İlk defa burada fotoğraf çekileceğim. Ben çok beğendim" ifadelerini kullandı.

Şükrü Kılıç:"Kötekli'yeRenk Katmış"

Süslemelerin Kötekli'ye renk kattığını dile getiren Şükrü Kılıç, "Geçen sene bu süslemeler yoktu. Bu sene burada yapılması Kötekli'ye renk katmış. Meydana renk kattığı için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'a teşekkür ederiz. Muğla'nın gelişmesi her zaman güzel" dedi.

Öğrenci Eren: "Herkesin Tatlı Anılar Biriktirdiği Güzel Bir Yer Olmuş"

Öğrenci Ezgi Eren, "Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde okuyorum. Yılbaşı süslemeleri gayet güzel olmuş. Herkesin fotoğraf çekildiği tatlı anılar biriktirdiği güzel bir yer olmuş. Bizde arkadaşımla fotoğraf çekilmeye geldik. Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne süslemeler için teşekkür ederiz" dedi.

Devrim: "Yılbaşı Heyecanı Erkenden Bizimle Oldu"

Simge Sevim Devrim, "Süslemeleriçok beğendik. Yılbaşı heyecanı erkenden bizimle beraber oldu. Hoş bir görüntü. Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Yalçın İnan Parkı Yılbaşına Hazır

Menteşe Yalçın İnan Parkı'na yerleştirilen yılbaşı süsleri ile fotoğraf çekilerek anı biriktiren Öğretmen Serdar Çolak, "Çocukların ilgisini çekiyor. Çok beğendik. Anı olsun diye ailecek fotoğraf çekilmeye geldik" dedi.

Yılbaşı süslemelerini çok beğendiğini söyleyen Ahmet Zeyrek, "7 ayrı şehirde yaşadım hiçbirinde böyle bir etkinlik veya süsleme görmemiştim. Çok beğendik" ifadelerini kullandı.

 Hülya Muratlı: "Şehrimize Bu Güzel Atmosferi Yaşatmak İçin Çok Güzel Hazırlıklar Yaptık"

Yeni yıl hazırlıkları kapsamında şehri ışık şöleni haline getirdiklerini kaydeden Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hülya Muratlı, "Yeni yıl yeni kararların alındığı, yeni umutlarımızın filizlendiği, hayatımıza tazelik katan tüm iyi dileklerde bulunduğumuz bir dönem. Şehrimize bu güzel atmosferi yaşatmak için çok güzel hazırlıklar yaptık. Cumhuriyet Meydanı'mızı görsel ışık şöleni haline getirdik. Şehrimizin ana arterlerini, sokaklarımızı ve parklarımızı da yılbaşı süsleri ile donattık. Yılbaşı gecesi DJ performansı olacak. Hazırlıklarımıza bu haftadan başlıyoruz. Fındıkkıran Balemiz, Çocuk Koromuz ve Popüler Müzik Orkestramız var. Yeni yılı halkımızla iç içe geçirmek ve bu coşkuyu beraber yaşamak istiyoruz. Tüm halkımızı etkinliklerimize katılmaya davet ediyoruz. Ben bu vesile ile herkese sağlıklı, huzurlu bir yıl diliyorum." dedi.

IGF

Yorum Yap

Benzer Haberler
Braun Silk Expert Pro 5 IPL Cihazı Ev Konforunda Kalıcı Pürüzsüzlük Sunuyor
Braun Silk Expert Pro 5 IPL Cihazı Ev Konforunda Kalıcı Pürüzsüzlük Sunuyor
Amasya Yeşilöz Kavşağında Trafik Kazası Dede ve Torunu Can Verdi
Amasya Yeşilöz Kavşağında Trafik Kazası Dede ve Torunu Can Verdi
Balkonda Mangal Faciası Tüp Patlamasıyla Yangına Yol Açtı
Balkonda Mangal Faciası Tüp Patlamasıyla Yangına Yol Açtı
Gönen’de Trafik Kazası 3 Yaralı İtfaiye Kurtardı
Gönen’de Trafik Kazası 3 Yaralı İtfaiye Kurtardı
Adana Sarıçam’da Trafik Kazası: Karı Koca Hayatını Kaybetti, Çocukları Yaralandı
Adana Sarıçam’da Trafik Kazası: Karı Koca Hayatını Kaybetti, Çocukları Yaralandı
Beypazarı’nda Çıkan Ev Yangını Kısa Süreli Paniğe Yol Açtı
Beypazarı’nda Çıkan Ev Yangını Kısa Süreli Paniğe Yol Açtı
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması