Düzce’de trafik ekiplerinin denetimlerinde 168 araç trafikten men edilirken, bin 784 sürücüye cezai işlem uygulandı.
Düzce’de jandarma ve polis trafik ekipleri, trafik kurallarına uyumu denetlemek amacıyla sürdürdüğü çalışmalarda 168 aracı trafikten men etti. Denetimler kapsamında toplam 16 bin 640 araç, bin 81 motosiklet ve 204 servis aracı kontrol edildi.
Uygulamalarda, trafik kurallarını ihlal eden bin 784 araç sürücüsüne idari para cezası kesildi. Kurallara uymayan ve çeşitli ihlallerde bulunan 168 araç ise trafikten men edilerek işlem yapıldı.
Denetimlerde, ehliyetsiz araç kullanımı, emniyet kemeri takılmaması, eksik veya arızalı ışık donanımı, araçlarda izinsiz teknik değişiklikler yapılması gibi konulara odaklanıldı. Ayrıca, kırmızı ışık ihlali, hız sınırlarına uyulmaması, yaya geçitlerinde yayalara yol verilmemesi ve araç kullanırken cep telefonu kullanımı gibi ihlaller de denetimlerde yer aldı.
Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.
Yorum Yap