Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından ilçeye kazandırılan ve Talas’ın vazgeçilmezleri arasına giren ‘Antika Pazarı’ kendi gününde ve kendi yerinde antika eser meraklılarını ağırlamaya hazırlanıyor.
Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından ilçeye kazandırılan ve Talas'ın vazgeçilmezleri arasına giren 'Antika Pazarı' kendi gününde ve kendi yerinde antika eser meraklılarını ağırlamaya hazırlanıyor.
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kurulduğu günden bu yana gerek şehir içinden gerekse şehir dışından çok sayıda antika sever ile koleksiyonerin buluştuğu pazar, bu hafta sonu da yine renkli görüntülere sahne olacak. Antika Pazarı,bugün her yaştan insanı misafir edecek.
'Harman Meydanında Tarihe Yolculuk' sloganıyla her ayın ikinci pazar günü kurulan pazarda, birbirinden kıymetli antika ürünler, alıcısıyla buluşacak.
IGF
Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.
Yorum Yap