Türkiye İnovasyon Haftası’nda Girişimcilere Ödüller Verildi Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen Türkiye Innovation Week 2025 (TIW-Türkiye İnovasyon Haftası), Haliç Kongre Merkezi’nde devam ediyor. Etkinliğin ikinci gününde, girişimcilere yönelik düzenlenen ödül töreni büyük ilgi gördü. Türkiye’nin Girişimcileri Yarışması’nda Başarılı Girişimciler Ödüllendirildi Türkiye’nin Girişimcileri Yarışması’nda, girişimcilik ekosisteminde başarılı çalışmalar yapan 7 girişimci ödüllendirildi….
Türkiye İnovasyon Haftası’nda Girişimcilere Ödüller Verildi
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen Türkiye Innovation Week 2025 (TIW-Türkiye İnovasyon Haftası), Haliç Kongre Merkezi’nde devam ediyor. Etkinliğin ikinci gününde, girişimcilere yönelik düzenlenen ödül töreni büyük ilgi gördü.
Türkiye’nin Girişimcileri Yarışması’nda Başarılı Girişimciler Ödüllendirildi
Türkiye’nin Girişimcileri Yarışması’nda, girişimcilik ekosisteminde başarılı çalışmalar yapan 7 girişimci ödüllendirildi. En Fazla Ülkeye İhracat Yapan Girişimci kategorisinde KODGEM projesiyle Fatih Durmaz, En Hızlı Büyüyen Girişimci kategorisinde ise BAKİYEM girişimiyle Selin Nizam ödüle layık görüldü. Türkiye Geneli kategorisinde ise çeşitli alanlarda ödüller dağıtıldı. Çevre ve Sürdürülebilirlik Dostu Girişimci kategorisinde Ferge Mühendislik’ten Fatih Erdoğmuş ve Helimore projesiyle Başak Demir Ünalan ödül aldı.
İnovaTİM İnovasyon Yarışması’nda Büyük Heyecan
İnovaTİM İnovasyon Yarışması’nda ise 82 farklı üniversiteden 2 bin 153 öğrencinin katılımıyla büyük bir heyecan yaşandı. 403 takım arasından finale kalan 16 proje arasından seçilen 10 proje takımı ödül kazandı. Sürdürülebilirlik ve Yeşil Teknolojiler ile Yapay Zeka kategorilerinde dereceye giren projeler, toplamda 1,2 milyon lira değerinde ödülün sahibi oldu.
Kazananlar Arasında Kimler Var?
Sürdürülebilirlik ve Yeşil Teknolojiler kategorisinde birinci olan Beebal Otonom Arı Sütü Makinesi projesiyle Ayşenur Açıkgöz, Efe Şam, Hasan Yahya Kuyumcu ve Furkan Keskin ekibi, büyük bir başarı elde etti. Yapay Zeka kategorisinde ise birinciliği Hipolens projesiyle Mehmet Keskin, Eren Turhan, Enes Dinçay, Yusuf Selim Şuşoğlu ve Mustafa Karadağ ekibi kazandı.
Etkinlikte başarılı girişimciler ve geleceğin liderleri arasında büyük bir sinerji oluşurken, inovasyon ve teknolojiye verilen önem bir kez daha vurgulandı. Katılımcılar, ödül alan girişimcilere ve takımlara tebriklerini iletti.
Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.
Yorum Yap