Gara ve Hakurk bölgesinde toplam 11 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
Gara ve Hakurk bölgesinde toplam 11 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
ANKARA (İGFA) – Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadeleyi sürdürüyor.
Irak'ın kuzeyine 29 Ocak-7 Şubat 2025 tarihleri arasında düzenlenen hava harekâtları sonucunda Gara bölgesinde 7 ve Hakurk bölgesinde 4 olmak üzere toplam 11 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiği belirlendi.
Güçlüyüz, kararlıyız! 🇹🇷
Irak’ın kuzeyine 29 Ocak-7 Şubat 2025 tarihleri arasında düzenlenen hava harekâtları sonucunda Gara bölgesinde 7 ve Hakurk bölgesinde 4 olmak üzere toplam 11 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiği belirlendi.
Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, aziz… pic.twitter.com/F8PuMPMbej
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) February 9, 2025
Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin aziz vatanımız için terör örgütlerine yönelik önleyici ve yok edici tedbirler almaya devam ediyor" ifadeleri yer aldı.
IGF
Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.
Yorum Yap