Son Dakika
--:--:--

Marmarabirlik'te üst düzey görev değişikliği… Mehmet Ertaş, Genel Müdür oldu

Dünyanın lider zeytin üreticisi Marmarabirlik’te üst düzey görev değişikliği yaşandı.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Marmarabirlik'te üst düzey görev değişikliği…  Mehmet Ertaş, Genel Müdür oldu

Dünyanın lider zeytin üreticisi Marmarabirlik'te üst düzey görev değişikliği yaşandı.

BURSA (İGFA) –  Marmarabirlik'te Genel Müdürün emekli olmasıyla birlikte bayrak değişimi yaşandı.

2007 yılında Marmarabirlik'te müfettiş yardımcısı olarak göreve başlayan Mehmet Ertaş, Genel Müdürlük makamına atandı.

1 Kasım itibariyle görevinin başına geçen Ertaş, ilk tebriği Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa'dan aldı.

Başkan Asa, Ertaş'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Yeni dönemde birlikte daha da güçlü adımlar atmak en büyük arzumuzdur. Kurumumuzda hatırı sayılacak zamandır uyum içinde çalıştığımız Mehmet Ertaş'ın Genel Müdürlük görevinde de başarılı olacağından kuşkumuz yoktur. Marmarabirlik'i tanıyan, uzun yıllar çeşitli kademelerde görev yapan Ertaş'ın, Kuruma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi. 

MEHMET ERTAŞ KİMDİR?

2004 yılında Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Mehmet Ertaş, Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim dalında Yüksek Lisans derecesi almıştır. Ertaş, 2007 yılında Marmarabirlik'te Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlamış, 2010 yılında Müfettiş unvanını almıştır. 2014 yılından itibaren Muhasebe ve Finans Müdürü olarak çalışan Ertaş, Marmarabirlik'te 2017 yılından bu yana Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta, aynı zamanda Marmarabirlik Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.'nin de 12 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Mehmet Ertaş, merkezi İspanya'da bulunan Uluslararası Zeytin Konseyi'nde üretici temsilcisi sıfatıyla (UZK) 2010 yılından bu yana ülkemizi temsilen Danışma Komitesi Üyeliği de yapmaktadır. 

IGF

Yorum Yap

Benzer Haberler
Türkiye 580 Plajla Mavi Bayrakta Dünya Üçüncüsü Oldu
Türkiye 580 Plajla Mavi Bayrakta Dünya Üçüncüsü Oldu
Kurban Bayramı Tahmini 3.3 Milyon Hayvan Kesilecek
Kurban Bayramı Tahmini 3.3 Milyon Hayvan Kesilecek
TBMM’den Yeni Vergi Düzenlemeleri ve Ekonomik Teşvikler Onayı
TBMM’den Yeni Vergi Düzenlemeleri ve Ekonomik Teşvikler Onayı
Brent Petrol Fiyatları Düşüşte ABD’nin İran Hamlesi ve Rus Petrol Muafiyeti Etkili Oldu
Brent Petrol Fiyatları Düşüşte ABD’nin İran Hamlesi ve Rus Petrol Muafiyeti Etkili Oldu
Bakan Işıkhan İşsizlik Oranının 2012’den Bu Yana En Düşük Seviyeye Gerilediğini Açıkladı
Bakan Işıkhan İşsizlik Oranının 2012’den Bu Yana En Düşük Seviyeye Gerilediğini Açıkladı
Ticaret Bakanlığı 1258 İşletmeye Fahiş Fiyat Nedeniyle 389,5 Milyon Lira Ceza Kesti
Ticaret Bakanlığı 1258 İşletmeye Fahiş Fiyat Nedeniyle 389,5 Milyon Lira Ceza Kesti
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması