Son Dakika
--:--:--

Osimhen Galatasaray Bağını Tanımladı Tanrı Kaderime Yazmış

Galatasaraylı yıldız Victor Osimhen, sarı-kırmızılı kulüple bağını ‘kader’ olarak tanımladı. Okan Buruk’u Fatih Terim ile kıyaslayan Osimhen, taraftarın koreografisiyle duygusal anlar yaşadı.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Osimhen Galatasaray Bağını Tanımladı Tanrı Kaderime Yazmış

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Victor Osimhen, sarı-kırmızılı kulüpteki deneyimlerini ve takım içindeki hislerini paylaştı. Nijeryalı santrafor, Galatasaray ile olan birlikteliğini ‘ilahi bir yazgı’ olarak nitelendirdi. Osimhen, kulüp televizyonuna verdiği röportajda teknik direktör Okan Buruk ve takım arkadaşları hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk ve Fatih Terim Değerlendirmesi

Victor Osimhen, teknik direktör Okan Buruk’un Türk futbolunun en iyilerinden biri olduğunu belirtti. Buruk’u, efsanevi teknik adam Fatih Terim ile aynı seviyede gördüğünü ifade eden Osimhen, iki ismin de başarılarıyla Türk futbolunda önemli yer edindiğini söyledi. Buruk’un oyuncularına olan inancını ve onlara sorumluluk vermesini modern futbolun nadir görülen bir özelliği olarak tanımladı. Bu durumun, Buruk’un hem oyuncu hem de teknik direktör olarak koyduğu standardı gösterdiğini ekledi.

Osimhen, önümüzdeki sezonun daha zorlu geçeceğini ve tüm takımların Galatasaray’a karşı galibiyet almak isteyeceğini öngördü. Bu durumun bir prestij haline geldiğini belirterek, takım olarak daha çok çalışacaklarını ve mücadelelerini artıracaklarını vurguladı.

Takım İçi Bağ ve Taraftar Etkisi

Nijeryalı golcü, Mauro Icardi’nin Antalyaspor maçındaki fedakarlığına dikkat çekerek takım içindeki bağı dile getirdi. Icardi’nin Kaan Ayhan’a yaptığı pası ‘İşte bu benim kaptanım’ diyerek tanımlayan Osimhen, Arjantinli oyuncunun büyüklüğünü gösterdiğini belirtti. Bu anın, takımın sadece bireysel yeteneklerden değil, aynı zamanda fedakarlıktan da güç aldığını gösterdiğini ifade etti.

Galatasaray ile arasındaki bağı ‘kadersel’ olarak tanımlayan Osimhen, taraftarların ‘Welcome to Hell’ pankartlarına atıfta bulunarak, buranın rakipler için cehennem, kendileri için ise cennet olduğunu söyledi. Galatasaray ve kendi ismini yan yana getirerek, ‘Tanrı bunu kaderimize yazmış’ dedi. Kariyerinin en mutlu dönemini Galatasaray’da geçirdiğini ve buranın kendisi için çok özel bir yeri olduğunu sözlerine ekledi.

Osimhen, Fenerbahçe maçına dair soyunma odasındaki atmosferi ve takımın galibiyeti hak ettiğini belirtti. Koreografi sırasında duygulandığını ve gözlerinin dolduğunu anlatan Osimhen, taraftarın kendisine verdiği anı için minnettarlığını dile getirdi. Bu kulüpte sevgiyle oynadığını ve Tanrı’nın kendisini Galatasaray ile kutsadığını hissettiğini söyledi.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Osimhen Galatasaray Bağını Tanımladı Tanrı Kaderime Yazmış
Osimhen Galatasaray Bağını Tanımladı Tanrı Kaderime Yazmış
Semicenk Milli Takım İçin Yeni Bir Marş Hazırladı Sinan Akçıl’ın Ardından Sahne Aldı
Semicenk Milli Takım İçin Yeni Bir Marş Hazırladı Sinan Akçıl’ın Ardından Sahne Aldı
Galatasaray Şampiyonluk Kupasını Kaldırıyor Coşkulu Kutlama Başladı
Galatasaray Şampiyonluk Kupasını Kaldırıyor Coşkulu Kutlama Başladı
Burdur Bucak’ta 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kapsamında Doğa ve Su Sporları Etkinliği Düzenlendi
Burdur Bucak’ta 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kapsamında Doğa ve Su Sporları Etkinliği Düzenlendi
Galatasaray Youri Tielemans’ı Transfer Hedefi Yaptı
Galatasaray Youri Tielemans’ı Transfer Hedefi Yaptı
Ersin Destanoğlu Beşiktaş’a Veda Ediyor Çaykur Rizespor Maçı Son Karşılaşma Olacak
Ersin Destanoğlu Beşiktaş’a Veda Ediyor Çaykur Rizespor Maçı Son Karşılaşma Olacak
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması