Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit ile Barış Pınarı bölgesindeki toplam 10 PKK/YPG\’li teröristi etkisiz hale getirildi.
Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit ile Barış Pınarı bölgesindeki toplam 10 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirildi.
ANKARA (İGFA) – Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 8 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesindeki 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirildiği duyuruldu.
Bakanlık, açıklamasında "Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek" mesajını verdi.
Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 8 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesindeki 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.
Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin… pic.twitter.com/YQ3v2ausjo
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) July 17, 2024
IGF
Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.
Yorum Yap