Son Dakika
--:--:--

Aydın Şehir Hastanesi Aralık’ta açılacak

Aydın’da Yeni Bir Sağlık Merkezi: Şehir Hastanesi Aydın’da yapılmakta olan Şehir Hastanesi’nin tamamlanma aşamasında olması sebebiyle Canbolat, gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Kent ve ülke için gurur verici bir eser olduğunu belirten Canbolat, hastanenin tamamlanmasında emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanlığı’na teşekkürlerini iletti. Canbolat, projenin son aşamada olduğunu belirterek, Aralık ayının başında hastanenin…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Aydın Şehir Hastanesi Aralık’ta açılacak

Aydın’da Yeni Bir Sağlık Merkezi: Şehir Hastanesi

Aydın’da yapılmakta olan Şehir Hastanesi’nin tamamlanma aşamasında olması sebebiyle Canbolat, gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Kent ve ülke için gurur verici bir eser olduğunu belirten Canbolat, hastanenin tamamlanmasında emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanlığı’na teşekkürlerini iletti.

Canbolat, projenin son aşamada olduğunu belirterek, Aralık ayının başında hastanenin tüm donanıma sahip olacağını ve hizmete hazır hale geleceğini ifade etti. Aydın için büyük önem taşıyan bu eserin, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırarak vatandaşlara daha iyi hizmet sunacağını vurguladı.

Hastanenin 140 dönüm arazi üzerine kurulu olduğunu belirten Canbolat, yatak kapasitesinin 1300 olduğunu ancak acil durumlarda bu sayının 1500’e çıkarılabileceğini paylaştı. Ayrıca hastanenin açılmasıyla birlikte 4 bin 695 personelin görev alacağını ve günlük 18 ila 20 bin arasında hasta bakılmasının planlandığını belirtti.

Canbolat, hastanede aylık olarak 450 bin vatandaşa sağlık hizmeti sunulmasının hedeflendiğini ve yeni hizmet alanlarının da açılacağını dile getirdi. Bunlar arasında Spect tomografi, iyotlu tedavi, hiperbarik tedavi merkezi ve hematoloji laboratuvarı gibi yenilikçi sağlık hizmetleri de bulunmaktadır.

Aydın Devlet Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin de bu yeni merkeze taşınacağını belirten Canbolat, sağlık hizmetlerinin kesintisiz olarak devam edeceğini sözlerine ekledi. Ayrıca, ziyarette İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul’un da yer aldığı bilgisi de paylaşıldı.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Kardiyolog Yunus Amasyalı’dan Kolesterol Düşürücü Beslenme Önerileri
Kardiyolog Yunus Amasyalı’dan Kolesterol Düşürücü Beslenme Önerileri
Burdur Hastanesinde Diyaliz Faciası 1 Ölü 12 Yaralı Davası Açıldı
Burdur Hastanesinde Diyaliz Faciası 1 Ölü 12 Yaralı Davası Açıldı
Parkinson Hastalığında Titreme Öncesi Sinsi Belirtiler Uzmanlardan Uyarıyor
Parkinson Hastalığında Titreme Öncesi Sinsi Belirtiler Uzmanlardan Uyarıyor
Uzm Dr Demet Çetin Oda Spreylerinin Tehlikelerine Dikkat Çekti
Uzm Dr Demet Çetin Oda Spreylerinin Tehlikelerine Dikkat Çekti
Parkinson Sinsi Belirtilerle Yıllar Önce Ortaya Çıkabiliyor
Parkinson Sinsi Belirtilerle Yıllar Önce Ortaya Çıkabiliyor
Sağlık Bakanlığı Kalp Hastalıkları İçin Korunma Yolları ve Mevcut Kapasiteyi Açıkladı
Sağlık Bakanlığı Kalp Hastalıkları İçin Korunma Yolları ve Mevcut Kapasiteyi Açıkladı
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması