Son Dakika
--:--:--
Gündem

520 milyon lirayı aşkın kaçak eşyaya el kondu!

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri kaçakçılıkla mücadele kapsamında, Mersin ve İstanbul\’da gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda Türkiye’ye yasa dışı yollarla getirilmeye çalışılan 521 milyon 100 bin TL değerinde kaçak eşya ele geçirdi.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
520 milyon lirayı aşkın kaçak eşyaya el kondu!

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri kaçakçılıkla mücadele kapsamında, Mersin ve İstanbul'da gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda Türkiye'ye yasa dışı yollarla getirilmeye çalışılan 521 milyon 100 bin TL değerinde kaçak eşya ele geçirdi.

ANKARA (İGFA) – Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin kaçakçılıkla mücadelesi sürüyor.

Mersin ve İstanbul illerinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda Türkiye'ye yasa dışı yollarla getirilmeye çalışılan 521 milyon 100 bin Türk Lirası değerinde olduğu belirlenen kaçak eşya ele geçirildi.

Olaylarla ilgili soruşturmalar ilgili Cumhuriyet Başsavcılıkları nezdinde devam ederken, gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla kaçakçılara büyük darbeler indiren Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, her tür kaçak eşyaya yönelik mücadelesini ülkenin dört bir yanında kararlılıkla devam ettirdiğinin altını çizdi.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında, Mersin ve İstanbul illerinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda Türkiye'ye yasa dışı yollarla getirilmeye çalışılan 521 milyon 100 bin Türk Lirası değerinde kaçak eşya ele geçirildi.

Olaylarla… pic.twitter.com/FWPS8RuMTD

— T.C. Ticaret Bakanlığı (@ticaret) July 12, 2024

IGF

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
Yıldırım’da Afetlere Karşı Telsiz Ağı Kuruldu
Yıldırım’da Afetlere Karşı Telsiz Ağı Kuruldu
Bakanlık Binasının Elektriği Güneşten Sağlanıyor
Bakanlık Binasının Elektriği Güneşten Sağlanıyor
İletişim Başkanı Duran’dan Zonguldak Maden Kazası İçin Taziye
İletişim Başkanı Duran’dan Zonguldak Maden Kazası İçin Taziye
Erdoğan Dışişleri Bakanlarını Kabul Etti
Erdoğan Dışişleri Bakanlarını Kabul Etti
En Yakın Lokmacıyı Ararken Mesafeden Daha Önemli Olanlar
En Yakın Lokmacıyı Ararken Mesafeden Daha Önemli Olanlar
COP31 İçin Özel Şarkı “Let’s COP” Tanıtıldı
COP31 İçin Özel Şarkı “Let’s COP” Tanıtıldı
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır.