Pakistan Yükseköğretim Komisyonu, Orta Asya ve dost ülkelerden 350 öğrenciye burs vereceğini duyurdu. Başvurular 10 Ağustos 2026 tarihine kadar sürecek.
Pakistan Yükseköğretim Komisyonu (HEC), Orta Asya ve dost ülkelerden gelecek öğrenciler için kapsamlı bir burs programı başlattığını açıkladı. Söz konusu program kapsamında toplam 350 öğrenciye eğitim desteği sağlanması hedefleniyor.
Burs programı; mühendislik, teknoloji, sağlık bilimleri, tarım, sosyal bilimler, işletme ve ekonomi gibi geniş bir akademik yelpazeyi kapsıyor. Ayrıca gıda güvenliği, uluslararası ilişkiler, medya ve dil çalışmaları gibi alanlarda da eğitim imkanı sunuluyor.
Adaylar, 10 Ağustos 2026 tarihine kadar kurumun resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi başvurularını tamamlayabilirler. Başvuru süreci ve programın detaylarına ilişkin bilgilere HEC üzerinden erişim sağlanabiliyor.
Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.
Yorum Yap