Bingöl’de Temaslar ve Açıklamalar Bingöl Valiliği’ni ziyaret eden Yılmaz, Vali Ahmet Hamdi Usta ile görüştü. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Alevi İnanç Önderleri ve Cemevi Başkanları İstişare Toplantısı’na katıldıktan sonra Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği’ni ziyaret etti. Ardından AK Parti İl Başkanlığı’nda partililerle buluşan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti çalışmalarına verdiği önemi…
Bingöl’de Temaslar ve Açıklamalar
Bingöl Valiliği’ni ziyaret eden Yılmaz, Vali Ahmet Hamdi Usta ile görüştü. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Alevi İnanç Önderleri ve Cemevi Başkanları İstişare Toplantısı’na katıldıktan sonra Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği’ni ziyaret etti. Ardından AK Parti İl Başkanlığı’nda partililerle buluşan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti çalışmalarına verdiği önemi vurguladı.
Yılmaz, vatandaşa hizmet etme konusunda 24 yıl geride kaldıklarını belirterek, politikalarının temelinin milletin talepleri ve değerlerine dayandığını ifade etti. Teşkilatların milletin beklentilerini ve düşüncelerini öğrenerek politikaları şekillendirdiğini söyleyen Yılmaz, iktidar partisi olarak hizmet odaklı bir anlayış benimsediklerini dile getirdi. Siyasi istikrarın ekonomik istikrar için önemine değinen Yılmaz, kararlılıkla yollarına devam ettiklerini söyledi.
Dünya ekonomisinin zorlu bir süreçten geçtiğini vurgulayan Yılmaz, liderlik niteliklerinin bu dönemlerde daha da önemli hale geldiğini belirtti. Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM’de yaptığı konuşmayı örnek göstererek, adaletli bir dünya için mücadelelerine devam edeceklerini ifade etti. Yılmaz, Türkiye’nin geleceğini güçlendirmek adına enflasyonla mücadele stratejilerini de paylaştı.
Yılmaz, Türkiye genelinde uyguladıkları iş gücü uyum programının Bingöl’deki gençlere istihdam sağlayacağını belirtirken, yenilenebilir enerjiye ve maliyetleri düşürecek ulaşım yatırımlarına ağırlık vereceklerini söyledi. Tüketimi ılımlı bir şekilde artırarak ülkeyi geleceğe taşımayı hedeflediklerini dile getiren Yılmaz, enflasyonla mücadelede kararlı olduklarını vurguladı. Ayrıca, İsrail’in Gazze’deki saldırılarına da değinerek Türkiye’nin diplomatik çabalara devam edeceğini ve Gazze’ye yardımların devam edeceğini belirtti.
AK Parti Bingöl milletvekilleri, Belediye Başkanı, İl Başkanı ve diğer partililerin de katıldığı programda Yılmaz, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan’ı makamında ziyaret etti.
Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.
Yorum Yap