Son Dakika
--:--:--
Gündem

Yusuf Alemdar Acarlar Longozu'nda

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Acarlar Longozu’na yaptığı ziyarette şehirdeki doğal güzelliklerin en etkin şekilde korunacağını, tanıtılacağını ve geleceğe miras bırakılacağını bir kez daha vurgulayarak, “Bu güzellikleri korumak bizim ve tüm Sakaryalıların insanlık görevidir. Longoza Türkiye’den ve hatta dünyadan yoğun bir ilgi var. 4 günlük bayramda 15 binin üzerinde vatandaşımızı misafir ettik” dedi.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Yusuf Alemdar Acarlar Longozu'nda

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Acarlar Longozu'na yaptığı ziyarette şehirdeki doğal güzelliklerin en etkin şekilde korunacağını, tanıtılacağını ve geleceğe miras bırakılacağını bir kez daha vurgulayarak, "Bu güzellikleri korumak bizim ve tüm Sakaryalıların insanlık görevidir. Longoza Türkiye'den ve hatta dünyadan yoğun bir ilgi var. 4 günlük bayramda 15 binin üzerinde vatandaşımızı misafir ettik" dedi.

SAKARYA (İGFA) – Her fırsatta vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, şehrin kuzey ilçesi Karasu'da Acarlar Longozu Tabiat Parkı'nı ziyaret etti.

DOĞA MİRASI

Doğa harikası Acarlar Longozu'nda Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ile birlikte yürüyüş yapan Alemdar şehirdeki doğal güzelliklerin korunması, tüm dünyaya tanıtılması ve geleceğe en sağlıklı şekilde miras bırakılması konusundaki hassasiyetini yeniden vurguladı.

CENNET ALANLARIN TANITIMI

Longozun ve şehirdeki tüm doğal cennetlerin tanıtımını en iyi şekilde yaparak Sakarya'ya katma değer oluşturmak için önemli adımlar atacaklarını ifade eden Alemdar, park alanındaki buluştuğu vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çekildi.

"KORUMAK İNSANLIK GÖREVİMİZDİR"

Vatandaşların yoğun olduğu bölgeleri, parkları ve millet bahçelerini her fırsatta gezerek bire bir temaslarda bulunan Başkan Alemdar, "Ülkemizin tek parça halindeki en büyük su basar ormanı Acarlar Longozu'nu ziyaret ettik. Ziyaretimizde vatandaşlarımızla da görüştük. Görüş ve önerilerini dinledik. Zengin bitki florası, 200'ün üzerinde kuşun yaşam alanı olan longozu korumaya devam edeceğiz. Doğal güzelliklerimizi ve çevrelerini korumak hem bizim hem de tüm Sakaryalıların insanlık görevidir. Longozumuza hem yurt içinden hem de yurt dışından çok yoğun bir ilgi var. Kurban Bayramı'nda günde 5 binden fazla ziyaretçi Longoz'a ayak basmış. İnşallah şehrimizin doğal ve tarihi güzelliklerinin tanıtımını da en güzel şekilde yapacağız" dedi.

IGF

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
Yarısı Bizden Destek Süresi Uzatıldı
Yarısı Bizden Destek Süresi Uzatıldı
Kaza Sonrası Eksper Raporunda Nelere Dikkat Edilir
Kaza Sonrası Eksper Raporunda Nelere Dikkat Edilir
Rusya Basını Türkiye’nin Deprem Konut İnşa Hızını Övdü
Rusya Basını Türkiye’nin Deprem Konut İnşa Hızını Övdü
İletişim Başkanı Duran Ara Güler’i Andı
İletişim Başkanı Duran Ara Güler’i Andı
Göktürk Elektrikçi: Göktürk’te Elektrik Arıza, Bakım ve Tesisat Hizmetleri
Göktürk Elektrikçi: Göktürk’te Elektrik Arıza, Bakım ve Tesisat Hizmetleri
Bakan Kurum İstanbul Sel Felaketinde Önceliğin Yaraları Sarmak Olduğunu Vurguladı
Bakan Kurum İstanbul Sel Felaketinde Önceliğin Yaraları Sarmak Olduğunu Vurguladı
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır.