Son Dakika
--:--:--
Gündem

Yerlikaya ve Özhaseki kıyı şeridindeki illerin valileri ile buluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı toplantıda Hatay’dan Artvin’e kadar kıyı şeridinde bulunan illerin valileri ile bir araya geldi.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Yerlikaya ve Özhaseki kıyı şeridindeki illerin valileri ile buluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katıldığı toplantıda Hatay'dan Artvin'e kadar kıyı şeridinde bulunan illerin valileri ile bir araya geldi.

ANKARA (İGFA) – Video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen programa İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcıları Refik Tuzcuoğlu ve Fatma Varank ile birlikte Adana Valisi Yavuz Selim Köşker, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Aydın Valisi Yakup Canbolat, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Bartın Vali Vekili Hasan Hüseyin Uzan, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Edirne Valisi Yunus Sezer, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İstanbul Valisi Davut Gül, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Muğla Valisi İdris Akbıyık, Ordu Valisi Muammer Erol, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Samsun Valisi Orhan Tavlı, Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ile iki bakanlığın bürokratları ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürleri katıldı.

Toplantıda plaj, sahil ve denizlerin üstündeki kaçak, işgalci yapıların kaldırılması ve vatandaşların denizlere daha rahat ulaşmaları için hayata geçirilen "Denizler Halkındır" projesine ilişkin illere gönderilen yönetmelik hususunda katılımcılara bilgiler verildi.

IGF

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
COP31 Hazırlıkları Üçlü Görüşmeyle Ele Alındı
COP31 Hazırlıkları Üçlü Görüşmeyle Ele Alındı
İK Ekibi Olan Şirketler İnsan Kaynakları Danışmanlık Firmalarıyla Nasıl Çalışır?
İK Ekibi Olan Şirketler İnsan Kaynakları Danışmanlık Firmalarıyla Nasıl Çalışır?
Kompozit Dolgu ile Amalgam Dolgu Arasındaki Farklar
Kompozit Dolgu ile Amalgam Dolgu Arasındaki Farklar
Fon Tasfiyelerinde 40.5 Milyar TL Ödeme Tamamlanıyor
Fon Tasfiyelerinde 40.5 Milyar TL Ödeme Tamamlanıyor
Duran İsrail’in Tehditlerine Sert Yanıt Verdi
Duran İsrail’in Tehditlerine Sert Yanıt Verdi
Turgut Ertop’un 55 Yıllık Ağaçlandırma Hikayesi COP26’ya İlham Verdi
Turgut Ertop’un 55 Yıllık Ağaçlandırma Hikayesi COP26’ya İlham Verdi
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır.