Düzce, Gebze Teknik ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa rektörlükleri için başvurular 19 Haziran’a kadar e-Devlet üzerinden alınacak.
Yükseköğretim Kurulu, Düzce Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa bünyesine yeni rektör ataması gerçekleştirecek. Söz konusu atama süreci, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi çerçevesinde yürütülecek.
Adaylar başvurularını 05.06.2026 ile 19.06.2026 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar elektronik ortamda yapabilecek. Müracaatlar, https://rektorbasvurulari.yok.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet kapısı aracılığıyla kabul edilecek; posta yoluyla yapılan başvurular ise işleme alınmayacak.
Başvuru sahiplerinin sisteme kayıt işlemini tamamladıktan sonra ekranda Başvuru Tamamlandı ibaresini görmeleri ve formun bir dökümünü almaları gerekiyor. Süreçteki yanlışlıklardan adaylar sorumlu tutulurken, adayların iletişim bilgilerini güncel tutmaları önem arz ediyor. Adaylar, konuyla ilgili detaylı bilgi için 0312 298 70 82 numaralı hattan irtibat sağlayabiliyor.
Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.
Yorum Yap