Son Dakika
--:--:--

AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail soykırım siyaseti gütmektedir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İsrail’in Gazze’ye Saldırısı Soykırım Niteliğinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya platformu NSosyal üzerinden yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırının barış isteyen herkes için bir soykırım saldırısı olduğunu vurguladı. Çelik, şu ifadeleri kullandı: “İsrail, Gazze halkına ve uluslararası hukuka saygı duyan herkese yönelik bir…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail soykırım siyaseti gütmektedir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İsrail’in Gazze’ye Saldırısı Soykırım Niteliğinde

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya platformu NSosyal üzerinden yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırının barış isteyen herkes için bir soykırım saldırısı olduğunu vurguladı.

Çelik, şu ifadeleri kullandı: “İsrail, Gazze halkına ve uluslararası hukuka saygı duyan herkese yönelik bir soykırım politikası izlemektedir. Bu soykırım şebekesinin durdurulması, yargılanması ve cezalandırılması, insanlığın korunmasının tek yoludur.”

Gazze’ye Yönelik İsrail Saldırısı: Detaylar

İsrail ordusu, Gazze’nin güneyindeki Han Yunus kentinde bir araca saldırdı ve saldırı sonucunda 5 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi. Ayrıca Gazze’deki Sabra Mahallesi’nde, İsrail ordusunun El-Bena ailesine ait evi bombaladığı bilgisi paylaşıldı.

Sivil Savunma Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, İsrail ordusunun hedef aldığı evde 4 Filistinlinin öldüğü, aralarında bir bebek ve çocuğun bulunduğu 9 kişinin yaralandığı ve 2 kişinin enkaz altında kaybolduğu belirtildi.

İsrail’e ait insansız hava aracının Gazze’nin batısındaki Şifa Hastanesi çevresini ve arka bahçesini füzelerle hedef aldığı bilgisi de paylaşıldı. Ayrıca İsrail savaş uçaklarının Gazze’nin batısındaki Şati Mülteci Kampı’na hava saldırısı düzenlediği ve topçu atışlarıyla Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki Deyr el-Belah kentinin doğu kesimlerini bombaladığı kaydedildi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun güvenlik istişareleri sonucunda Hamas’ın ateşkesi ihlal ettiği iddiasıyla orduya Gazze Şeridi’ne şiddetli saldırılar düzenleme talimatı verdiği açıklanmıştı. Yerel basın ise İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin güneyinde Refah kentine hava saldırısı düzenlediğini duyurmuştu.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Hakkari Van Kara Yolu Toprak Kayması Nedeniyle Ulaşıma Kapandı
Hakkari Van Kara Yolu Toprak Kayması Nedeniyle Ulaşıma Kapandı
Orbitpremium Nedir ve Neden Tercih Edilir
Orbitpremium Nedir ve Neden Tercih Edilir
TRT 27 Ülkeden 490 Çocuğu Ankara’da Ağırlayacak
TRT 27 Ülkeden 490 Çocuğu Ankara’da Ağırlayacak
Murat Kurum COP31 Başkanlığı Vizyonunu İlk Mektupla Duyurdu
Murat Kurum COP31 Başkanlığı Vizyonunu İlk Mektupla Duyurdu
TBMM’de Doğum İzni Artışı ve Sosyal Medya Yaş Sınırı Görüşülecek
TBMM’de Doğum İzni Artışı ve Sosyal Medya Yaş Sınırı Görüşülecek
AB Jet Yakıtı Tedarik Sorunları Kapıda AB Komisyonu Gelişmeleri Değerlendiriyor
AB Jet Yakıtı Tedarik Sorunları Kapıda AB Komisyonu Gelişmeleri Değerlendiriyor
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması