Son Dakika
--:--:--
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi 25-30 yıl öncesine götürdünüz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Partisinin Kongre Merkezinde Grup Toplantısına Katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kongre merkezinde düzenlenen grup toplantısında milletvekillerine seslendi. Yeni yasama yılının ilk grup toplantısında konuşan Erdoğan, milletvekillerine 1…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi 25-30 yıl öncesine götürdünüz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Partisinin Kongre Merkezinde Grup Toplantısına Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kongre merkezinde düzenlenen grup toplantısında milletvekillerine seslendi. Yeni yasama yılının ilk grup toplantısında konuşan Erdoğan, milletvekillerine 1 Ekim 2024’ten 21 Temmuz 2025’e kadar süren yasama yılındaki çalışmaları için teşekkürlerini iletti. 32 kanun teklifinin yasalaştığını belirten Erdoğan, iklim kanunundan öğretmenlik meslek kanununa kadar geniş bir yelpazede milletin beklentilerine cevap verdiklerini ifade etti.

Gazze’deki duruma da değinen Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ve AK Parti grubunun takdire şayan bir duruş sergilediğini vurguladı. Gazze’deki saldırılara dikkat çeken Erdoğan, Türkiye’nin insani yardımlardan diplomatik temaslara kadar her alanda Gazzeli kardeşlerinin yanında olduğunu belirtti.

Erdoğan, barışın tüm taraflar için en makul tercih olduğunu vurgulayarak, İsrail’in saldırılarının barışa giden yolu engellediğini dile getirdi. Gazze’deki zulme dikkat çeken Erdoğan, Filistinli kardeşlerimizin asla yalnız bırakılmayacağını söyledi.

Siyasi konularda da açıklamalarda bulunan Erdoğan, belediyelerdeki yolsuzluk operasyonlarına değinerek, belediyelere yönelik inancın restore edilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Türk demokrasisini sivil bir anayasa ile taçlandırma iradesinin baki olduğunu ifade etti.

Erdoğan, siyasette düşman olmadığını, sadece rakip veya müttefiklerin olduğunu belirterek, dost düşman kavramlarının siyasette yeri olmadığını söyledi. Aynı zamanda, Cumhur İttifakı’nın güçlü dayanışmasıyla meclisin yeni yasama yılını en verimli şekilde değerlendireceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamaların ardından, Türkiye’nin iç ve dış politikadaki gelecek hedefleri ve reform vizyonuyla ilgili önemli mesajlar verildi. Erdoğan’ın sözleri, siyasetteki mevcut gündemi ve geleceğe dair planları net bir şekilde ortaya koydu.

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
Mardin Jandarması Mobil Araçla Çocuklara Trafik Eğitimi Verdi
Mardin Jandarması Mobil Araçla Çocuklara Trafik Eğitimi Verdi
Turistik Karaelmas Ekspresi Ekim Ayında Yeniden Seferlere Başlıyor
Turistik Karaelmas Ekspresi Ekim Ayında Yeniden Seferlere Başlıyor
İkitelli Sanayi Bölgesinde Big Bag Çuval İhtiyacı
İkitelli Sanayi Bölgesinde Big Bag Çuval İhtiyacı
Giresun Açıklarında Sürüklenen Teknede 4 Kişi Kurtarıldı
Giresun Açıklarında Sürüklenen Teknede 4 Kişi Kurtarıldı
ŞikayetTR Güvenilir mi Sorusunun Yanıtı Hangi İlkelere Dayanıyor?
ŞikayetTR Güvenilir mi Sorusunun Yanıtı Hangi İlkelere Dayanıyor?
Nazilli’de Çocuklara Güvenli Trafik Eğitimi Başladı
Nazilli’de Çocuklara Güvenli Trafik Eğitimi Başladı
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır.