Son Dakika
--:--:--
Gündem

Devlet korumasındaki 742 gencin kamu kurumlarına ataması yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Gençlerin Geleceği İçin Devletin Yanında Oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, devlet korumasındaki gençlerin kamu kurumlarına yerleştirilmesi kura töreninde duygusal anlar…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Devlet korumasındaki 742 gencin kamu kurumlarına ataması yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Gençlerin Geleceği İçin Devletin Yanında Oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, devlet korumasındaki gençlerin kamu kurumlarına yerleştirilmesi kura töreninde duygusal anlar yaşandı. Bakan Göktaş, gençlerin devletin şefkatli şemsiyesi altında güzel başlangıçlara imza attığını belirtti.

Devletin 742 gencin kura törenine tanıklık ettiklerini söyleyen Bakan Göktaş, çocukları üstün yararını gözeten bir anlayışla koruduklarını vurguladı. Her çocuğun potansiyelini ortaya çıkaracak hizmetler sunduklarını ifade eden Göktaş, çocukların hayatları boyunca aile odaklı bir destek aldıklarını söyledi.

Gençlerin eğitim hayatlarını desteklemek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Bakan Göktaş, koruma altındaki çocukların üniversiteye gidebilmesinden, spor ve sanat faaliyetlerine katılmalarına kadar birçok alanda destek verdiklerini açıkladı.

Kariyer planlamasına destek olmanın yanı sıra gençleri meslek sahibi yapmaya da çalıştıklarını dile getiren Göktaş, gençlerin iş hayatına atılmaları için gerekli eğitimleri sağladıklarını aktardı. Gençlerin çalışma hayatına hazır olmaları için çaba gösterdiklerini belirten Bakan Göktaş, bugüne kadar binlerce gencin iş hayatına atılmasına destek olduklarını sözlerine ekledi.

Bakan Göktaş, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu vurgulayarak, onların Türkiye’nin en büyük gücü olduğunu ifade etti. Gençlere devletin şefkatini temsil etme görevi veren Göktaş, gençlerin kendilerini geliştirmeleri ve hayallerine ulaşmaları için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını söyledi.

Programda duygusal anlar yaşanırken, gençlerin atama sonuçlarına 17.00’den sonra ulaşılabileceği bilgisi paylaşıldı. Bakan Göktaş, gençlerle sohbet ederek mutluluklarını paylaştı ve onlara yeni görevlerinde başarılar diledi. Sonrasında atama işlemi gerçekleştirilerek gençlerin heyecanı bir kat daha arttı.

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
54 İlde Kaçakçılık Operasyonu 294 Şüpheliye İşlem Yapıldı
54 İlde Kaçakçılık Operasyonu 294 Şüpheliye İşlem Yapıldı
Mardin Jandarması Mobil Araçla Çocuklara Trafik Eğitimi Verdi
Mardin Jandarması Mobil Araçla Çocuklara Trafik Eğitimi Verdi
Turistik Karaelmas Ekspresi Ekim Ayında Yeniden Seferlere Başlıyor
Turistik Karaelmas Ekspresi Ekim Ayında Yeniden Seferlere Başlıyor
İkitelli Sanayi Bölgesinde Big Bag Çuval İhtiyacı
İkitelli Sanayi Bölgesinde Big Bag Çuval İhtiyacı
Giresun Açıklarında Sürüklenen Teknede 4 Kişi Kurtarıldı
Giresun Açıklarında Sürüklenen Teknede 4 Kişi Kurtarıldı
ŞikayetTR Güvenilir mi Sorusunun Yanıtı Hangi İlkelere Dayanıyor?
ŞikayetTR Güvenilir mi Sorusunun Yanıtı Hangi İlkelere Dayanıyor?
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır.