Balıkesir Sındırgı’da Meydana Gelen 6,1 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Yaralıların Durumu Değerlendirildi Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremin ardından yaralananları ziyaret eden Memişoğlu, hastanelerde tedavi görenlerle ilgili bilgi aldı….
Balıkesir Sındırgı’da Meydana Gelen 6,1 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Yaralıların Durumu Değerlendirildi
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremin ardından yaralananları ziyaret eden Memişoğlu, hastanelerde tedavi görenlerle ilgili bilgi aldı. Ziyaretlerin ardından Atatürk Şehir Hastanesi’nde açıklama yapan Memişoğlu, yaralıların en kısa sürede taburcu olmalarını dilediklerini belirtti.
Memişoğlu, yaralıların durumları hakkında bilgi vererek, “Toplam 52 etkilenen hastamız hastanelerimize başvurdu. 29’u yatarak tedavi gördü ve şu ana kadar 18’i taburcu edildi. 11 hastamız ise halen hastanede yatmakta. Bu 11 hastamızdan 3’ü doğrudan depremde etkilendi, diğerleri ise kaçarken veya atlarken yaralandı. Tüm hastalarımızın durumu iyi. Umarız bir daha böyle acı felaketler yaşamayız. Vefat eden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyoruz. Tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.
Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.
Yorum Yap