Bursa\’nın Orhaneli ilçesinde henüz nedeni belli olmayan sebepten ötürü çıkan orman yangını ekiplerin anında müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.
Bursa'nın Orhaneli ilçesinde henüz nedeni belli olmayan sebepten ötürü çıkan orman yangını ekiplerin anında müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.
BURSA (İGFA) – Bursa'dan orman yangın haberi Orhaneli ilçesi Çaydere mevkiinden geldi.
Henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı ormanlık alanda başlayan yangın Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin erken müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.
Bursa Orman Bölge Müdürlüğü, söz konusu alanda soğutma çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.
🔥#BURSA
Orhaneli İlçesi Çaydere mevkiinde henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı ormanlık alanda başlayan yangın Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerimizin erken müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı. Alanda soğutma çalışmaları devam ediyor. pic.twitter.com/eV4zqCjezE— Bursa Orman Bölge Müdürlüğü (@bursaobm) July 31, 2024
IGF
Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.
Yorum Yap