Gara bölgesinde 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
ANKARA (İGFA) – Türk Silahlı Kuvvetleri, terörü kaynağında yok etmek için kesintisiz operasyonlarla mücadelelerini sürdürüyor.
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi.
Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörü kaynağında yok etmek için kesintisiz operasyonlarla mücadeleye devam ediyor.
Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi.#MillîSavunmaBakanlığı pic.twitter.com/YdRJXupPLw
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) July 9, 2024
IGF
Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.
Yorum Yap