Son Dakika
--:--:--
Gündem

Osmangazi Belediyesi TSE tetkiklerini başarıyla tamamladı

Osmangazi Belediyesi’nde, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ekipleri tarafından 4 gün boyunca gerçekleştirilen dış tetkik tamamlandı. Denetleme sonucunda Osmangazi Belediyesi’nin sahip olduğu kalite, iş sağlığı ve güvenliği ile çevre belgelerinin geçerliliği devam etti.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Osmangazi Belediyesi TSE tetkiklerini başarıyla tamamladı

Osmangazi Belediyesi'nde, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ekipleri tarafından 4 gün boyunca gerçekleştirilen dış tetkik tamamlandı. Denetleme sonucunda Osmangazi Belediyesi'nin sahip olduğu kalite, iş sağlığı ve güvenliği ile çevre belgelerinin geçerliliği devam etti.

BURSA (İGFA) – Hizmet kalitesini ve verimliliğini artırmaya yönelik çalışmalar sürdüren Osmangazi Belediyesi, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yürütülen TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri dış tetkikini başarıyla tamamladı. Belgelerinin geçerliliğini koruması için yapılan tetkikler, tüm birimlerde gerçekleştirildi. 4 gün boyunca TSE'den gelen 5 kişilik uzman ekip tarafından tetkike tabi tutulan Osmangazi Belediyesi, süreç sonunda belgeleri yenilemeye hak kazandı. Denetim sürecinin ardından değerlendirme ve kapanış toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan kapanış toplantısıyla da tetkik süreci değerlendirildi.

Gerçekleştirilen dış tetkikin ardından TSE yetkilileri iyileştirme fırsatlarını rapor haline getirerek Osmangazi Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda TSE Kimya Mühendisi ve Denetçisi Erçin Özçelik, tarafından Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, başkan yardımcıları ve birim müdürlerine rapor sundu.

Toplantıda, birimlere yapılan gezilerde majör hatalara rastlamadıklarını ifade eden tetkik ekibi, iyileştirilmesi gereken noktalar olduğunu ve ekibin bu noktaları dikkatle dinleyerek gerekli notları aldığını aktardı.

IGF

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
Rusya Basını Türkiye’nin Deprem Konut İnşa Hızını Övdü
Rusya Basını Türkiye’nin Deprem Konut İnşa Hızını Övdü
İletişim Başkanı Duran Ara Güler’i Andı
İletişim Başkanı Duran Ara Güler’i Andı
Göktürk Elektrikçi: Göktürk’te Elektrik Arıza, Bakım ve Tesisat Hizmetleri
Göktürk Elektrikçi: Göktürk’te Elektrik Arıza, Bakım ve Tesisat Hizmetleri
Bakan Kurum İstanbul Sel Felaketinde Önceliğin Yaraları Sarmak Olduğunu Vurguladı
Bakan Kurum İstanbul Sel Felaketinde Önceliğin Yaraları Sarmak Olduğunu Vurguladı
Erdoğan ve Kamboçya Başbakanı Manet Görüştü
İş birliği ve bölgesel konular ele alındı
Erdoğan ve Kamboçya Başbakanı Manet Görüştü İş birliği ve bölgesel konular ele alındı
PE Film Üreticilerinden Teklif Alırken Sorulması Gereken Sorular
PE Film Üreticilerinden Teklif Alırken Sorulması Gereken Sorular
Haberin Doğru Adresi
Gazete Demokrat

Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeleri sizlere sunuyoruz. Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, siyaset, ekonomi, teknoloji ve daha fazlası Gazete Demokrat’ta.

2025 Gazete Demokrat © Tüm hakları saklıdır.